Inschrijven

Het is ons opgevallen dat er nog veel wordt gevraagd hoe de inschrijvingen voor de pk’s moeten worden gedaan. Ondanks dat er diverse mailtjes naar de verenigingen zijn gestuurd met uitleg hierover, zijn er toch nog veel onduidelijkheden.

Wij zullen hier uitleggen hoe de inschrijvingen behoren te gaan.

  1. Alleen de wedstrijdleider of secretaris kunnen de inschrijvingen pk’s verzorgen.
  2. Er wordt gefaseerd ingeschreven voor de pk’s. Dit betekent dat we voor de pk’s verschillende inschrijfdatums hebben gekozen. (Zie rooster PK) Dit is mede gedaan op verzoek van leden die het inschrijven voor een heel seizoen lastig vonden.
  3. U als lid geeft aan uw vereniging door voor welk pk u zich wil inschrijven. Als u het rooster op deze site heeft gezien ziet u de inschrijfdatum en een sluitingsdatum voor een bepaalde pk klasse. In die tijd moet uw wedstrijdleider / secretaris u opgeven voor die klasse. Aanmeldingen na de sluitingsdatum kunnen geen voorkeur aangeven en zijn niet zeker van deelname. Afmeldingen na sluitingsdatum zijn te laat en blijven inschrijfgeld verschuldigd.
  4. Ook op die lijst kunt u zien in welke periode de voorronden worden gespeeld. Wij proberen z.s.m. met de goede datums te komen wanneer de voorronden in deze periode worden verspeeld. ( de voorronden worden aan een vereniging toegekend aan de hand van de inschrijvingen. De vereniging moet dan de datums doorgeven wanneer de voorronden worden gespeeld. Dit zijn meestal 3 dagen.)
  5. Verder vind u op de lijst welke datums zijn gereserveerd voor de district finales deze staan vast en zijn al aan een vereniging toegewezen.

Dit zijn de belangrijkste punten voor de inschrijvingen pk’s

We krijgen veel vragen van leden voor informatie over het pk gebeuren.
We willen er op wijzen dat alle informatie op de site www.knbb-stedendriehoek.nl is te vinden. 

Met sportieve groeten
De PK Commissie